Kopenhagen

Kopenhagen #2

Wat vooraf ging

Het was oktober, ik had een spannende reis naar Cuba voor de boeg en wist dat ik in 2016 niet tot nauwelijks weg zal gaan. De verf aan de buitenzijde van mijn woning verdient namelijk mijn onverdeelde aandacht dit jaar. Helaas zal ik het één en ander uit moeten besteden, een dakkapel is écht te hoog …

Toch kon ik de aanbieding van Transavia niet zomaar voorbij laten gaan, dat heb je gezien. De kids hebben mijn vluchttijden en hostel doorgekregen met de mededeling dat, als ze zin hebben, ze erg welkom zijn om mee te gaan maar dat ze dan wel zelf moeten boeken.

Je raadt het al, ze hebben het te druk met school om er zomaar even tussenuit te piepen.

Terugblik

Met me, myself & I ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik verkeerde in uitermate goed en aangenaam gezelschap, er is geen onvertogen woord gevallen, interesses waren gelukkig gelijkgestemd en van begin tot eind konden we prima door één deur. Heerlijk!

Ik zeg: voor herhaling vatbaar ;-)

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place