Verdachte transactie

Verdachte transactie

Donderdagavond, net thuis van een zeer geslaagde dag, en de telefoon gaat. Daar is niets vreemds aan. Netnummer uit Amsterdam. Ook dat kan gezien mijn zakelijk nummer op het wereld wijde web rondzwerft. Dus ik neem op ...

Winter in Nederland

FOMO én sneeuw

Al bijna 2 weken was Nederland in de greep van de ‘sneeuwbom des doods’ die het hele land plat zou leggen. Dagelijks veranderde de voorspellingen en zou de sneeuw wat meer noordelijk c.q. zuidelijk van ons landje vallen. Of gewoon helemaal niet. Afgelopen woensdag was de dag der dagen …

Blue monday ;)

Blue Monday

Blue Monday - de derde maandag in januari, de meest deprimerende dag van het jaar. Zegt 'men'.

Maar is dat ook zo?

Beste wensen 2024

Beste wensen

Saal Digital: Professional Line Fotoboek

Een Professional Line Fotoboek van Saal Digital

Zo’n 6 jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Saal Digital en de kennismaking werd een subliem fotoboek over mijn reis door Cuba.

Ruim een maand geleden zag ik op Instagram een gesponsorde post, voorbij komen waarbij je de Professional Line-fotoboeken van Saal Digital mocht testen. Deze advertentie komt overigens - op het moment van schrijven - nog dagelijks voorbij. Ik heb mezelf aangemeld en mag gebruik maken van de voucher ter waarde van € 100,00.

Lang verhaal kort: ben ik ook tevreden?

Nieuwjaarswensen: 2022

Beste wensen

 

Als je geen glazen bol hebt om in de toekomst te kijken,

hoe weet je dan waar je je zorgen over moet maken?

 

Heb jij een hobby - schop onder mijn kont

Heb jij een hobby?

Corona-tijd, niemand kan er omheen en het ‘treft’ ook iedereen: we zijn beperkt in onze vrijheid en zitten meer thuis dan ons lief is. Sociale contacten zijn tot een minimum beperkt. Maar alles voor het goede doel om de zorg te ontlasten en de kwetsbare medemens te beschermen.

Wat doe jij in de tijd die je normaal anders zou besteden?

Heb je weer één of meerdere hobby’s van vroeger opgepakt?
Heb je nieuwe bezigheden ontdekt?
Denk je: ‘het zal mijn tijd wel duren en je leeft je – soort van – normale leven.’?
Ben je in een diep gat gevallen?

 

Ouderlijk huis in Rossum

Gezocht: seniorenwoning

Seniorenwoning gezocht. Noodzakelijk want de tijd begint te dringen. En nee, niet voor mij ;)

Mijn ouderlijke woning is verkocht, de datum van overdracht is 31 juli a.s. Het afgelopen jaar is er al een aantal keren nét naast het spreekwoordelijke potje gepiest:

  • appartementen die eigenlijk al verkocht zijn voordat ze op de markt komen en zo bizar duur zijn dat ik het gevoel 'wat de gek ervoor geeft' krijg.
  • huurwoningen waarbij de voorlopige positie lang nummer 1 was maar uiteindelijk 2 of 3 werd.

7 weken

Vanaf nu, 5 juni, is het nog 7 weken tot een andere c.q. seniorenwoning: tijdelijk als noodoplossing om daarna nog een keer te verhuizen of een mooi plekje om permanent te wonen. Een permanente oplossing heeft uiteraard de voorkeur. Tussen andere oudjes ;)

hacked

'Hackerdehack', zei de gek

Bijna een maand geleden is één van mijn hostingaccounts, mijn grootste account, gehackt. Onder dit account vallen veel van mijn eigen websites, websites om verschillende extensies te testen c.q. (on)mogelijkheden te onderzoeken maar ook websites van klanten die op een afgeschermd deel van de server in ontwikkeling zijn.

 

Happy 2020

HAPPY 2020

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place