Graffiti wandeling Den Bosch

Graffiti wandeling door Den Bosch

Al jaren lid van een besloten groep die uitstapjes organiseert en gister voor het eerst mee op stap. Ik kan dat. Wel spannend maar ook erg leuk. Een graffiti wandeling door Den Bosch met een groep van 10 m/v. En dan gewoon met teveel foto's thuiskomen. Ik doe dat. 

De route met hulp van Runkeeper

Graffiti route Den Bosch

Het verzamelpunt was La Place in de Arena met tijd genoeg voor de lunch en/of drankje. Hierna zjn we op pad gegaan om bij het Maria Paviljoen weer te eindigen. De foto's staan in chronologische volgorde van de wandeling. De bijzonderheden moet ik je helaas - op dit moment - schuldig blijven :( 

Kijk je wel mee naar de foto's?

 

 

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place