Elfia @ Arcen - 2023

'You’ll never dream alone’

Elfia, het land waar je je dromen tot leven kunt brengen en delen met anderen. Een Rijk met een eigen vlag, paspoort, volkslied, en een gekozen staatshoofd.

You’ll never dream alone. Dat is het uitgangspunt van Elfia. Samen dromen, samen creëren. Voorbij de grenzen van de verbeelding. Binnen een kader van respect voor elkaar en alleen beperkt door de grenzen van je eigen creativiteit, laten wij dromen uitkomen en bieden wij een platform voor oprechte bewondering en verwondering.

© www.elfia.com

Ben jij wel eens bij Elfia geweest?

Enkele weken na het overlijden van mijn moeder werd mij gevraagd of ik zin had om mee te gaan naar Elfia in Haarzuilens. Als afleiding. Dat had ik graag gedaan maar de afspraak om de spullen van mijn moeder verder op te ruimen ging echt voor. September in Arcen was een nieuwe kans. Voor mij – als nuchter tiepje die niet van het genre Harry Potter, Lord of the Rings, etc houdt - wordt dit toch de vierde keer dat ik het fantasyfestival bezoek. De sfeer, de prachtige mensen en ja, ook het heerlijke weer maken het tot een zeer geslaagde dag.

Vorige edities heb ik me er schuldig aan gemaakt om geen visitekaartjes bij me te hebben. Dit keer was het anders. Op www.mickeysplace.nl had ik een afgeschermd gedeelte ingericht voor de foto’s die ik zou gaan maken, er was een speciaal mailadres aangemaakt en alles stond op een visitekaartje. Ik had er zelfs een einddatum aan toegevoegd. Goed werk, al zeg ik het zelf ;)

In de weken die volgde heb ik van een aantal ‘Elfianen’ bericht ontvangen en de door hun gewenste foto’s opgestuurd. Wanneer er websites en/of social media zijn doorgegeven, staan ze hieronder vermeld:

Olsderart | Judith Brunzema | Anouk

Maar ook, staan hier foto’s waarvan je niet wil dat deze gepubliceerd zijn, laat het mij dan weten. Ik haal ze dan zo snel mogelijk offline.

* En nee, niet alle foto's staan online ;)

 

Waar vind je de Elfia?

De officiële website van Elfia, hier kun je ook de tickets aanschaffen: www.elfia.com

April editie:
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
www.kasteeldehaar.nl

September editie:
Kasteel Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
www.kasteeltuinen.nl

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place