2015 Elfia Arcen

Elfia @ Arcen

 Laten we eerlijk zijn, ik heb niets, maar dan ook helemaal niets met fantasy. Twee derde van mijn kids, de dames dus, kunnen zich helemaal verliezen in een fantasy-boek. Evenals films of de verfilmingen van de boeken. En ik zit erbij en ik kijk erna. Maar kan het mij boeien? Absoluut NIET.

En toch, afgelopen weekend heb ik voor de tweede keer mijn pootjes in Elfia gezet en ik vind het GE-WEL-DIG! De gemoedelijke sfeer, de mooie mensen. En samen met mij hebben nog zo'n 15.000 mensen van dit spektakel genoten.

Wat is Elfia?

Elfia (voorheen Elf Fantasy Fair) is een festival dat is geconcentreerd rond de expressie van dromen. Kostuums zijn de meest voor de hand liggende manier om deze dromen vorm te geven. Vaak zijn ze geïnspireerd op de kleding van karakters uit tv series, films of comics. Maar we gaan ook verder dan kostuums alleen: muziek, fotografie, body art, voertuigen, het zijn allemaal mogelijkheden om je dromen te uiten.

Waar is Elfia?

Elfia is een gebied dat slechts eens in de zoveel tijd zichtbaar en toegankelijk is voor de meeste mensen. Er ontstaan dan 'toegangspoorten', een soort tussensferen waar wij mensen binnen kunnen treden en in contact kunnen komen met andere bewoners van Elfia.

Lees meer over de geschiedenis van het koninkrijk Elfia op de website: www.elfia.com

Kijk je even mee naar een kleine impressie?
De foto's zijn tot ~200kb, het was zonde om ze te veel te verkleinen ;-) 

2015 Elfia Arcen

Het kasteel, overgenomen door de Elfia-bevolking maar ook voor ons toegankelijk.

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

Verrassend!

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

Er hobbelen veel - vooral mannelijke - fotografen om alle mooie jonge dames mensen op de gevoelige plaat vast te leggen. Door een opmerking van mijn dinneke zal ik nooit meer met dezelfde ogen naar fotografen kijken ... dank daarvoor :)

2015 Elfia Arcen

Mooie mensen, dat zei ik.

2015 Elfia Arcen

Een mooi, lief onschuldig koppie met een grote knuffel. En een waanzinnige tattoo ;-)

2015 Elfia Arcen

En dit doen veel mensen wanneer ze even niet in de schijnwerpers staan: berichten checken en wellicht wat updaten op Social Media.

2015 Elfia Arcen

Ja, jij ook!

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

De make up moet even worden bijgewerkt. En ondanks de magere 18 graden blijft hij in z'n blote bassie lopen.

2015 Elfia Arcen

De outfit was niet bloederig genoeg en moet even bijgewerkt worden ;-)

2015 Elfia Arcen

Het is toch geweldig als je dit met je hele gezin leuk vindt?!

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

De kostuum parade trekt veel bekijks.

2015 Elfia Arcen

2015 Elfia Arcen

En dit zijn de uiteindelijke winnaars met het thema 'Venice'. Prachtige kostuums! Saillant detail, het kost een heel jaar om dit in elkaar te knutselen ...

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place