Quest4Trance –  The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Na Hed Kandi (concertgebouw Amsterdam) en Elements of Life (wijnfort Lent) was het dit keer de beurt aan Quest4Trance – The Beach Edition 2015 (Elements Beach).

Feesten & overnachten

De camping was gereserveerd, de taken (lees: water vruchtensap zonder alcohol, wijn en brood) waren verdeeld. Het enige wat overbleef was tent opzetten, indrinken, oordoppen in, feesten, een keer eten, verder feesten, van kleding wisselen, nog meer feesten, naar bed rollen, een piepklein klein gaatje in de dag slapen, tent opbreken, ontbijten en uitbrakken op het strand. Tenminste, dit was de planning.

Pilletje(s)

Vrij snel nadat de tent de benodigde haringen contact had laten maken met de zandgrond en het eerste wijntje soldaat was gemaakt, kwam de vraag of ik ook iets wilde gebruiken. Een pilletje slikken staat écht op mijn bucketlist maar dit is – voor mij – niet het juiste moment om iets te slikken. Reacties daarop zijn overigens wel heel verschillend van (veelal) onbegrip want je wordt er zo lekker ontspannen van tot een goede keuze want je hebt er over nagedacht en weet dat het nu niet verstandig is.

Elements Beach

Een uur of twee na aankomst, twee wijntjes én een andere outfit later was Elements Beach the place to be. Bij binnenkomst was het een verademing om te merken dat het publiek de gemiddelde leeftijd van 40+ toch wel haalde. Dit zou vast een geweldige middag/avond/nacht worden. Een relaxte sfeer en muziek die toen nog niet te hard stond. Oordoppen werden in een later stadium onmisbaar ;-)

Strandwandeling

Anderhalf uur later was het toch fijn om even de pootjes in het warme zand en het (te) koude Noordzeewater te plaatsen. Onze wandeling startte zuidwaarts met uitzicht op de Maasvlakte, imponerend om te zien maar zeker de schepen die de Nieuwe Waterweg binnen kwamen of verlieten waren amazing. *

Ligbedden

Na een tijdje gewandeld en gekletst te hebben, was het tijd om rechtsomkeert te maken. Tot onze verbazing waren er twee ligbedden tegen Elements Beach vrij. Een blik was voldoende, dat waren onze plaatsen! Geloof me, het lag HEERLIJK ondanks de wind die om de hoek kwam piepen. Een portie friet en een een broodje hamburger later was het toch tijd om ons (binnen) weer onder de party-people te mengen want koud.

Oogjes de kost geven

Het was overigens in die tussentijd véél drukker geworden. Leuk! Gezellig! Maar ook ontzettend leuk om rond te kijken: babbelende mensen aan tafels, op stoelen, op banken en niet te vergeten dansend op de muziek. Je ziet alle soorten mensen, van hipster tot (bijna) oud. En eigenlijk heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen: een onvergetelijke party met (veel) drugs, het feest(je) van het jaar.

Later en later

Het was erg leuk, ik vermaakte mezelf prima. Maar wanneer ik naar de aanwezige party-gangers keek, we leefden echt in een andere wereld. Soms zag ik een leuke vent maar het knauwend bekkie, de wiebelende handjes en de 'hele wereld is lief dus ik wil jou knuffelen – modus' waren op dat moment afschrikwekkender dan een slechte foto op een datingsite …

Toch?

Al met al, ik heb een geweldige middag/avond/nacht gehad. En toch, ik ga het doen. Een pilletje slikken. Denk ik.
Wanneer? Wanneer de tijd daar is. Ooit. Of misschien wel nooit …

Geniet even mee van mijn foto's en als je de details wilt horen, be my guest :)

<p style="text-align: justify;"><a title="Quest4Trance –  The Beach Edition" href="index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=58:quest4trance-the-beach-edition&amp;catid=18:personal"><img title="Q4T quest4trance 13" src="images/personal/2015/08/09/150808-Quest4Trance-The-Beach-Edition-001-2015-08-08%2021.10.09.jpg" alt="Quest4Trance –  The Beach Edition" /></a></p> <p style="text-align: justify;">Na Hed Kandi (<a title="concertgebouw Amsterdam" href="http://partyflock.nl/party/265953:Hed-Kandi" target="_blank" rel="noopener">concertgebouw Amsterdam</a>) en Elements of Life (<a title="wijnfort Lent" href="http://partyflock.nl/party/271917:Elements-of-Life" target="_blank" rel="noopener">wijnfort Lent</a>) was het dit keer de beurt aan Quest4Trance – The Beach Edition 2015 (<a title="Elements Beach" href="http://partyflock.nl/party/284633:Quest4Trance-the-beach-edition-2015" target="_blank" rel="noopener">Elements Beach</a>).</p> <p>&nbsp;</p>

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

Quest4Trance – The Beach Edition

 

 

* Note to self: camera mee en gaan fotograferen bij Europoort en op de Maasvlakte!
** Qua muziek heeft een soort van house toch echt wel voorkeur besef ik nu ;)

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place