Noordoostpolder: Stepnop tulpenfestival

Tulpenfestival Noordoostpolder

Ergens heel ver weg, eeuwen geleden, in een ander leven of zo, heb ik wel eens genoten van de bollenvelden die ontluiken in de vroege Nederlandse lente. Alleen, ik weet het niet meer. De Keukenhof staat stond dus hoog op mijn bucketlist. Totdat ik met Albert babbelde. Waarom ik niet in de Noordoostpolder kwam kijken. Voor alle duidelijkheid, dit gesprek vond jaren geleden plaats.

Afgelopen weekend ben ik op bezoek geweest bij Albert & Tine Wubs, twee lieve mensen die ik al járen ken. Maar zij zijn ook de trotse eigenaren van Dierenpension Marknesse en de succesvolle webshop gavetas.nl. En deze middag was de tulpenroute van het tulpenfestival ons doel, maar ik heb ook een kijkje achter de schermen van een webshop mogen nemen.

Maar het tulpenfestival, dat was maximaal genieten. Ik ben verliefd, kijk je mee?

 

 

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place