Blogverjaardag: 10 jaar (& 2 dagen)

Het is alweer 10 jaar geleden dat ook ik zo nodig moest gaan bloggen. Om precies te zijn 19 maart 2005. Ik volgde toen een aantal blogs en het kriebelde om zelf ook aan de slag te gaan. Dacht dat ik veel, heel veel interessante dingen (on)zinnigs kon delen ;-)

Al snel was mijn account aangemaakt bij web-log.nl: gemakkelijk, snel én gratis. Maar, als website-bouwer moet je dit niet willen. Toch?

mickeysplace.nl

Op 29 november 2006 werd dan ook mickeysplace.nl geregistreerd en ik ging ik de uitdaging aan om mijn eerste website in Joomla te bouwen. Vraag me niet waarom ik voor Joomla en niet voor WordPress heb gekozen. Ik weet het niet, iets met gevoel of zo?

10 jaar later

Ondertussen maak ik voor elk project, verre reis of hobby een andere website. In joomla!
Helaas schiet het regelmatig bloggen er zo een beetje bij in. Altijd heb ik een aantekenboekje bij me en in mijn hoofd vormen zich dan de mooiste zinnen en verhalen. Tijd, tijd, tijd en soms ook zin. Ik zit de hele dag al achter de pc, surfend op het wereld wijde web, hangend in de Social Media, een soort van internetjunkie maar dan anders. Het is namelijk mijn werk ;-)

Voornemen

Er zijn bepaalde data dat een mens besluit om met goede voornemens het oude radicaal achter zich te laten. Het bekende 1 januari is zo’n datum. Of na een vakantie want lekker eten en drinken. Of de dag na je verjaardag. Of het begin van een nieuw seizoen. Of … (vul zelf maar in). Vandaag is - voor mij - ook zo’n dag. Vanaf nu moet wil ik meer structuur aanbrengen in mijn blogs, mijn websites, het delen op internet.

Wordt vervolgd ...

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place