Blue monday ;)

Blue Monday

Blue Monday - de derde maandag in januari, de meest deprimerende dag van het jaar. Zegt 'men'.
Maar is dat ook zo?

In 2005 is het concept 'Blue Monday' of gewoon in het Nederlands deprimaandag bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnall in samenwerking met Porter Novelli, van het Britse reclamebureau Porter Novelli. Sinds die tijd valt deze dag in het zeer commerciële gebruik net zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Black Friday, Cyber Monday, etc.

Zeg nou zelf. Word jij ook niet depressief van de donkere dagen ná kerst, alle regen die valt (of al gevallen is), jouw goede voornemens die binnen 2 weken weer volledig mislukt zijn, voorlopig geen lange vakantie in het verschiet hebben en natuurlijk ... de maandag zelf.

Natuurlijk ga jij jezelf beter voelen wanneer je op zo'n dag naar de sauna gaat of een heerlijke zonvakantie boekt bij bijvoorbeeld Voja. Maar verder denk ik dat het vooral tussen de oren zit ;)

Om je toch een beetje op te vrolijken, een collage van mijn vakantie eind december in de Algarve. 

 

Tip: een leuk artikel om te lezen in de Volkskrant!

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place