Gezocht: seniorenwoning


Seniorenwoning gezocht. Noodzakelijk want de tijd begint te dringen. En nee, niet voor mij ;)
 
Mijn ouderlijke woning is verkocht, de datum van overdracht is 31 juli a.s. Het afgelopen jaar is er al een aantal keren nét naast het spreekwoordelijke potje gepiest:
  • appartementen die eigenlijk al verkocht zijn voordat ze op de markt komen en zo bizar duur zijn dat ik het gevoel 'wat de gek ervoor geeft' krijg.
  • huurwoningen waarbij de voorlopige positie lang nummer 1 was maar uiteindelijk 2 of 3 werd.

7 weken

Vanaf nu, 5 juni, is het nog 7 weken tot een andere c.q. seniorenwoning: tijdelijk als noodoplossing om daarna nog een keer te verhuizen of een mooi plekje om permanent te wonen. Een permanente oplossing heeft uiteraard de voorkeur. Tussen andere oudjes ;)

Woonwensen

Om na bijna 60 jaar van het vrije buitengebied naar een dorp of stad te verhuizen, vraagt nogal wat. Zeker als er ook nog een kat van woning zal veranderen. We zijn dus op zoek naar:

  • appartement op de begane grond
  • seniorenwoning
  • belangrijke vereiste is een tuin
  • huisdier mag mee
  • mag koop of huur zijn
  • Bruchem, Gameren, Zaltbommel, Kerkwijk

Gouden tip

Delen van dit artikel (mond op mond, Facebook, Twitter of welke andere manier dan ook) is lief!
De gouden tip heeft onze dank, is 'onbetaalbaar' en kan rekenen op een beloning na de verhuizing.

Dus, wie?
Laat het weten via de mail of, als je mij of mijn zus kent, dan weet je ons ook te vinden ;)

 

'Hackerdehack', zei de gek

hacked

Bijna een maand geleden is één van mijn hostingaccounts, mijn grootste account, gehackt. Onder dit account vallen veel van mijn eigen websites, websites om verschillende extensies te testen c.q. (on)mogelijkheden te onderzoeken maar ook websites van klanten die op een afgeschermd deel van de server in ontwikkeling zijn.

 

Nationale week zonder vlees

Van huis uit ben ik opgegroeid met aardappelen, groenten en vlees. De klassieke maaltijd. Elke dag. Zonder uitzondering. Nee, correctie, met een enkele uitspatting. Nasi stond al op de lijst van exotische gerechten. Een soort van, maar mijn moeder kookte dat dan weer wel. Net als macaroni. De nasi was nog wel te kanen, maar de macaroni. Die was voor mij niet weg te krijgen: elleboogjes, smac en een pakje macaronimix.

 

Marie Kondo, maar dan anders

Marie Kondo: does it spark joy?

Mickey's Place heeft lang geleden het levenslicht gezien. Om precies te zijn op 19 maart 2005 en zijn er verschillende platvormen gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het door Sanoma overgenomen web-log.nl.

Ruim anderhalf jaar later was ik daar toch zwaar ongelukkig mee en mickeysplace.nl werd geregistreerd als domeinnaam met de bijbehorende webhosting. Plus de uitdaging om met een content management systeem een nieuwe website in elkaar te knutselen.