Tsjechië: kamp Aeroklub Roudnice nab Ladem

Kamp Aeroklub Roudnice nad Ladem: rustdag

De laatste dag op het kamp is - voor mij - meteen ook een rustdag. Alle indrukken van gister zitten in mijn hoofd en dat is nu overvol. Er kunnen geen nieuwe indrukken bij, eerst weer alles een plekje geven en ruimte maken.

En hoe een rustdag er dan uitziet ... kijk maar mee ...

Ontbijten bij mijn tentje want geen behoefte aan gezelschap, met de pootjes omhoog een boek lezen voor de tent, beetje rondhangen en lamballen op de strip en natuurlijk fotograferen ;)

Deze avond ging rond half 10 's avonds mijn lampje echt uit en zocht ik mijn gezellige tentje op. Hier, onder het kopje 'hét kampvuur', heb ik al meer geschreven over wat er daarna gebeurde. Iets met penetrante brandlucht, bielzen, kampvuur & wijn. Na mijn vertrek brandde het vuur nog erg lang ...

 

Glazen bol

Zoals je ziet ben ik in het bezit van een prachtige glazen bol, een heerlijk speeltje om mee te fotograferen. En nee, ik kan gelukkig geen toekomst voorspellen ;)

Jaren geleden heb ik er 2 uit het verre China laten komen van 'onze vrienden' van AliExpress:

  • 35 mm, gewicht 75 gram
    eigenlijk net te klein voor het mooie, wel handig om mee te nemen

  • 80 mm, gewicht 750 (!) gram
    een geweldige glazen bol maar een heel gewicht om 'zomaar' mee te nemen

Wil je - om wat voor reden dan ook - niet in China kopen, ook Bol.com verkoopt glazen bollen ;)
Bijvoorbeeld deze:

 

 

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place